Sunday, November 12, 2017

Majlis Pelancaran Widwid Skincare Set Edisi Terhad

Selamat sejahtera korang,

Syarikat Widwid Skincare sebelum ini dikenali dengan kejayaan produk Widwid Youth Serum, satu serum yang membantu membuatkan kulit korang nampak muda. Memang dah ramai pengguna serum tu di seluruh Malaysia.

Syarikat ini sekali lagi mengeluarkan 2 produk iaitu Dazzle Face Serum dan Nourish Eye Serum, khas untuk membantu mengatasi 2 masalah utama wanita di Malaysia iaitu masalah jerawat dan lingkaran gelap di bawah mata.



Lagi special, ada kotak edisi terhad untuk pelanggan yang terawal. Untuk set edisi terhad ini didatangkan dalam satu kotak eksklusif bewarna emas. Sesuai untuk korang yang nak hadiahkan kepada pasangan, ibu atau kawan korang sebab terasa mahal packaging dia.

Widwid Skincare Special Edition:
1. Dazzle Face Serum 30ml
2. Nourish Eye Serum 10ml

Dazzle Face Serum: Serum untuk orang yang ada masalah jerawat, kesan jerawat, anti-penuan, masalah pigmentasi, kulit kering dan yang nakkan kulit yang lembut. Bahan utama dalam serum wajah ini adalah Witch Hazel dan Vitamin C.

Nourish Eye Serum: Serum khas untuk orang yang mengalami masalah eyebag atau panda eye. Masalah lingkaran gelap bawah mata memang dah biasa dalam kalangan wanita Malaysia. Kandungan utama dalam serum mata ini adalah Mentimun dan Lime.

Cara pakai serum Widwid Skincare sangat mudah. Hanya picitkan sedikit dan urut di kawasan mana yang korang nak pakai sampai produk tu meresap habis. Disarankan pakai 2 kali sehari (1 siang, 1 malam) untuk hasil yang maksima.



WIDWID SKICARE
Hotline: 011 39368933
Facebook: www.facebook.com/widwidhq
Instagram: www.instagram.com/widwidskincarehq

Jangan lupa join contest "Selfie & Win" dengan produk mereka. Cara nak join senang je, ambil selfie dengan produk Widwid Skincare, upload di social media dan tag menggunakan hashtag yang betul. Maklumat lanjut, boleh refer surprise dalam kotak untuk tahu hadiah apa yang ditawarkan.

Good luck!

Stay beautiful,

14 comments:

  1. I would like to try my luck to selfie and win. Thanks for this alert. Never heard of Widwid before this but always game to try new products!

    ReplyDelete
  2. Warna emas plak tu - sangat elit dan ekslusif. Nanti share la harga dan testimoni ye. Mana tahu berkenan.

    ReplyDelete
  3. Tertarik dengan Nourish Eye Serum sebab kita ada masalah gelap bawah mata. Inshaallah nak cuba produk ini.

    ReplyDelete
  4. Nak try eye serum. Selalu tak cukup tidor sebab anak sakit la, bangun menyusu dsb

    ReplyDelete
  5. Brand baru. The name sounds very catchy. Totally make me wanna try this out.

    ReplyDelete
  6. wow edisi terhad. looks like a nice product indeed.

    ReplyDelete
  7. The packaging looks premium to begin with. Good to know about this product 😍

    ReplyDelete
  8. The packaging is nice and unique. Definitely will try this out.

    ReplyDelete
  9. Belum try this brand yet. Good to use? =)

    ReplyDelete
  10. The packaging looks so nice and bling! Will you do a review for their products as well?

    ReplyDelete
  11. tak pernah dengar lagi brand ni tapi.. looks interesting and so bling... nanti will check it out

    ReplyDelete
  12. Wow.. got contest to win.. nice
    wanna check a bit about this product. seems interesting

    Racheal_foodilifecious

    ReplyDelete
  13. Something new to me, thanks for the brand introduction :)

    ReplyDelete
  14. Wah, nmpk classy sngt brand ni. Thanks for the brand introduction! Bila nk buat review pulak? hehe

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^