The Joy of Life: Minuman Kolagen Sarang Burung

Hello dan Assalamualaikum.

Seperti yang kebanyakan kita ketahui, banyak kebaikan mengambil sarang burung sebagai supplement kesihatan dan antaranya adalah seperti membantu membaiki sel, menguatkan sistem imunisasi dan sistem pernafasan dan juga meningkatkan prestasi organ kita.

Begitu juga dengan kolagen, yang boleh membantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Kajian saintifik membuktikan bahawa kolagen mampu mengekalkan kesihatan tulang, sendi, mencegah osteoporosis dan osteoarthritis serta meningkatkan keanjalan kulit.

Bayangkan kalau ada supplement yang mengandungi kedua-dua bahan ni: Sarang burung dan kolagen. Mesti best kan? Boleh dapat manfaat daripada dua bahan dalam satu supplement.

Ecolite Biotech Manufacturing Sdn. Bhd. (Ecolite) merupakan satu syarikat yang menghasilkan makanan kesihatan di Malaysia yang berjaya mencipta satu supplement yang mengandungi kedua-dua bahan tadi. Dan yang paling bestnya, produk itu ada sijil daripada HACCP , GMP, HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

The Joy of Life: Minuman Kolagen Sarang Burung

Setiap botol 250ml membekalkan ramuan yang semulajadi seperti sarang burung, 2500mg kolagen ikan marine, gula batu dan air RO yang menjadikan air minuman ini selamat dan sihat untuk diminum. 

Minuman Kolagen Sarang Burung The Joy of Life ini sesuai diambil oleh semua orang yang berumur 2 tahun ke atas. Lagi dewasa, lagi sesuai. Yang lagi bestnya air ini, bebas daripada sebarang pewarna, perasa dan juga bahan pengawet. Rasa dia memang natural habis.

Minuman ini didatangkan dalam 5 perisa: Original, Aloe Vera, Laici, Longan dan Kurma dan Wolfberi. Pilihan aku, kurma dan wolfberry sebab rasa dia lebih sedap, ada masam-masam manis dan aku suka kurma :D

 

Minuman Kolagen Sarang Burung perisa original
Ramuan: Larutan gula batu, kolagen, sarang burung dan bahan penstabil yang dibenarkan.

  

Minuman Kolagen Sarang Burung dengan Aloe Vera
Ramuan: Larutan gula, aloe vera, sarang burung, sari jus aloe vera, sari jus anggur putih, sitrik asid, kolagen dan bahan penstabil yang dibenarkan. 

  

Minuman Kolagen Sarang Burung dengan Longan
Ramuan: Larutan gula batu, longan, kolagen, sarang burung dan bahan penstabil yang dibenarkan.

  

Minuman Kolagen Sarang Burung dengan Laici
Ramuan: Larutan gula batu, laici, kolagen, sarang burung dan bahan penstabil yang dibenarkan.


Harga
250ml: RM6.50
(Harga tertakluk kepada GST 6%)

Untuk masa sekarang, minuman berkolagen sarang burung The Joy of Life hanya boleh didapati di 7-11 dan bakal memasuki di pasaraya utama di seluruh Malaysia.

Untuk maklumat lanjut mengenai The Joy of Life, sila layari:

Careline: 1300 888 9955
Email: thejoyoflife@ecolite.com.my
Website: www.thejoyoflife.my
Facebook: The Joy of Life

Post a Comment

1 Comments

FOLLOWERS