NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip - NurulZayani.Com

NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

Hai korang,
 
Thank you kak Siti sebab invite Yani masuk giveaway ni. Lama dah tak join segmen giveaway macam ni. Kalau dulu masa memula start blog memang setiap minggu ada je segmen dan giveaway ni. Kira mengimbau kenangan jugak lah join.
 
Harap ada rezeki untuk menang. Tak dapat visit New Zealand tapi dapat goodies NZ pun jadilah kan. Korang yang nak join pun boleh tau sebab terbuka kepada semua. Klik je banner untuk ke posting giveaway. 


Category Dua | NZ Tote Bag & Fridge Magnet x 1 (1 Pemenang) atau
NZ Tshirt Size L & Fridge Magnet x 1 (1 Pemenang)

 
 Syarat-syarat penyertaan semua saya dah siap:

✅ Follow blog SITIYANGMENAIP - DONE
✅ Buat entry bertajuk 'NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip' - DONE
✅ Letak banner giveaway dan backlink pada entry - DONE
✅ Publish entry penyertaan, tinggalkan link & nyatakan category pilihan di ruangan comment - DONE
✅ Subscribe Youtube Channel SITIYANGMENAIP di SINI - DONE
✅ Nyatakan sekali Youtube Channel korang supaya SYM boleh subscribe kembali - DONE
✅ Tinggalkan SATU comment di mana-mana Video pilihan dalam senarai - DONE
 

Tempoh Giveaway:
16 MAY 2021 - 31 MAY 2021 
 
 
Till then, 
Zayani Zulkiffli.

3 comments:

  1. yeayyy thank you Zayani sudi join GA akak..
    akak da subscribe YT CHannel juga =)

    ReplyDelete
  2. Good luck, Zayani :) All the best

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^

Followers