HUAWEI Malaysia Lancarkan Produk Inovatif AIoT

Hai korang,

HUAWEI baru-baru ini telah melancarkan produk Artificial Intelligence-of-Things (AIoT) baharu didalam rangkaian peranti pintar mereka iaitu: 
⭐ WATCH GT 4,
⭐ MatePad 11" PaperMatte Edition,
⭐ FreeBuds Pro 3,
⭐ HUAWEI WATCH Ultimate Design.

Produk inovatif ini menawarkan cara yang lebih bijak untuk pengguna meningkatkan gaya hidup harian mereka di dalam dan di luar rumah, sama ada mereka berulang-alik ke tempat kerja, melancong, menjalani sesi gim rutin mereka atau sekadar menikmati masa bersama keluarga di rumah. 

Dengan pelancaran teknologi termaju dan canggih ini, HUAWEI mendayakan gaya hidup yang dipertingkatkan dan lebih cekap kepada setiap individu - menjadikan kehidupan pintar untuk semua orang mungkin dan akhirnya, menawarkan pengalaman tanpa sempadan dan lancar untuk semua.

Zahirah McWilson di HUAWEI Event

Awal Ashaari di HUAWEI Event


HUAWEI WATCH GT 4

Terdapat didalam saiz 46mm dan 41mm, HUAWEI WATCH GT 4 mencerminkan ketukangan yang teliti dalam setiap perincian. Cantik dan sleek design dan kecanggihan melalui design geometri. Direka dengan mengutamakan keselesaan optimum pemakai, siri HUAWEI WATCH GT 4 dibina dengan bahan premium dan bahagian luar metalik yang bergaya. 

HUAWEI WATCH GT 4 series menawarkan pilihan warna yang berbeza bagi tali untuk kedua-dua edisi 46mm dan 41mm. Setiap edisi, dengan Sarung Keluli Tahan Karat yang unik, direka dengan teliti dengan perhatian terhadap perincian dan menawarkan jam tangan yang diperibadikan memenuhi citarasa dan pilihan yang pelbagai.

HUAWEI WATCH GT 4 in 46mm:
1) Grey with Integrated Stainless-Steel Strap,
2) Green with Green Woven Strap,
3) Brown with Brown Leather Strap,
4) Black with Black Fluoroelastomer Strap. 

HUAWEI WATCH GT 4 in 41mm:
1) Silver with Two-tone Piano Key Bracelet,
2) White with White Leather Strap,
3) Black with Black Fluoroelastomer Strap.
HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition

HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition memperkenalkan ciri Paparan PaperMatte yang inovatif, untuk memberikan pengalaman menonton dan menulis seperti kertas yang lain daripada sebelum ini. 

Ini termasuk perlindungan mata, penulisan pen di atas kertas dan kawalan sentuhan lancar, disokong oleh keupayaan mencatat nota yang diperkaya. Didatangkan dengan reka bentuk ringan premium, HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition meningkatkan pengalaman pengguna dengan menyediakan kadar penyegaran tinggi, kelajuan pemprosesan yang lancar dan sambungan berkualiti.

HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition bertujuan untuk memenuhi keperluan pengkomputeran pelajar dan profesional muda yang memulakan kerjaya mereka. Dengan penambahan ciri PaperMatte baharu, tablet ini bertujuan untuk bertindak sebagai pintu masuk kepada pengalaman baharu dan kesejahteraan yang dipertingkatkan melalui teknologi termaju.

HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition Price

HUAWEI FreeBuds Pro 3

HUAWEI FreeBuds Pro 3 Price

HUAWEI FreeBuds Pro 3

Korang boleh mula dapatkan HUAWEI FreeBuds Pro 3 bermula dari 21 Oktober 2023 pada harga RM 899 di Huawei Experience Store, Huawei Official Website, Huawei Official Store di Shopee dan Huawei Flagship Store di Lazada.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 dikenali sebagai generasi baharu fon telinga TWS yang mengimbangi reka bentuk estetika dengan teknologi audio terkemuka kelas, meningkatkan pengalaman audio untuk pengguna yang terbiasa dengan kehidupan yang lebih baik.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 meningkatkan lagi pengalaman panggilan dengan Pure Voice 2.0, noise cancellation with Intelligent ANC 3.0 dan Triple Adaptive EQ, serta pengalaman penyambungan pintar untuk pendengaran yang lancar, memberikan fon telinga serba lengkap untuk yang moden.

HUAWEI WATCH Ultimate Design

HUAWEI WATCH Ultimate Design Price

HUAWEI WATCH Ultimate Design

Korang boleh dapatkan HUAWEI WATCH Ultimate Design bermula dari 14 Oktober pada harga RM 13,999 di Huawei Experience Store terpilih. Hanya ada 100 sahaja design jam ni tau, sesuai sangat buat hadiah untuk yang tersayang.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN menggunakan teknik tatahan emas tradisional China kepada reka bentuk emas enam segmen 18K yang direka unik pada bezel seramik nanokristal. Ia menghasilkan kilauan yang setanding dengan batu permata, membentuk rupa bezel jed bertatah emas.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN bukan sahaja mampu mencapai rintangan air 10ATM, tetapi juga menyokong kedalaman 100 meter dan dilengkapi dengan keupayaan audio, yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam jam tangan pintar arus perdana. Jam tangan ini juga menjalani ujian standard rintangan air ISO 22810 dan ujian standard peralatan menyelam EN13319. 

Dengan keupayaan untuk bertahan 24 jam pemantauan kalis air sedalam 110 meter, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN telah menjadi model baharu prestasi rintangan air dalam kalangan jam tangan pintar dalam industri.Till then, 
Zayani Zulkiffli.

Post a Comment

0 Comments

FOLLOWERS