The VIP Pass: Percutian di Malaysia yang Berbaloi - NurulZayani.Com

The VIP Pass: Percutian di Malaysia yang Berbaloi

Hello dan salam sejahtera semua!

Korang pun mesti macam saya yang tak sabar nak melancong kan? Tapi sebelum kita boleh mula hidup macam sebelum pandemik Covid-19, mesti lah ada fasa pemulihan yang dimana kita akan dibernarkan travel didalam negara. Kira okay la tu kan.

Harapnya kes harian kita turun cepat-cepat sebab tak sabar nak mula berjalan dan travel lagi walaupun didalam negara. Dapat check-in kat hotel sehari-dua pun dah syok. Itu sebab saya dapatkan The VIP Pass ni siap-siap, plus ada bonus tambahan.

Dengan hanya RM399, korang akan dapat 6 malam untuk menginap di mana-mana lebih daripada 137 pilihan hotel, resorts dan servis apartment di Malaysia dan kalau boleh keluar negara nanti, kat Singapura pun ada lebih daripada 73 buah hotel, resorts dan service apartment yang terlibat.


GET YOUR VIP PASS FOR ONLY RM 600 & GET FREE 7 DAYS/ 6 NIGHTS BONUS

Tempoh sah The VIP Pass adalah 2 tahun, jadi bila dah aktifkan boleh pakai dalam tempoh satu tahun dengan 100% pulangan wang.

Lepas tu, The VIP Pass ini boleh pakai asing-asing, tak payah nak habiskan 6 malam terus, jadi boleh la buat staycation setiap bulan dengan keluarga tersayang. Kot ada mak ayah dari kampung datang melawat, keluarga ke, boleh bagi deorang check-in saja, lagi selesa.



Korang boleh jumpa hotel, resorts dan servis apartment yang terlibat diseluruh negara seperti Kuala Lumpur, Selangor, Johor, Melaka, Pahang, Pulau Pinang, Langkawi, Kelantan, Terengganu, Perak, Negeri Sembilan, Sabah dan Sarawak.

Antara list hotel, resorts dan servis apartment  yang korang boleh pilih adalah:

KUALA LUMPUR SELANGOR PAHANG PERAK
Sunway Velocity Sunway Hotel First World Genting Sunway tambun
Impiana Hotel Hilton Hotel Green Park Teluk Batik Resort
Berjaya Times Square Alia Mancalin Hotel TP Hotel
Pacific Regency Dorsett Putrajaya Jasa Resort Ombak Inn Chalet
Ibis Alia Damansara Suites Hotel Comfort
Concorde Tamarind Suites LANGKAWI
Fraser Residence Gs Hotels Alia Residences NEGERI SEMBILAN
Ascott Parc Hotel Langkawi Seaview Hotel Lotus Hotel
Travelodge Sekin Hotel & Resort Hotel Adya Chenang Nawawi's Backpackers
Swiss Garden Hotel Hotel Foong Inn Nadias Hotel Cenang
Hilton Garden Inn SABAH
Royale Chulan Bukit Bintang JOHOR KELANTAN Grand Eastern Hotel
WP Hotel Alia Premier Medini Ridel Hotel Kota Bharu Hotel 11
Komune Living Almas Suites Sutera Inn Prima King Park Hotel
Robertson Premier Suites 1 Tebrau Suites Cerana Villa Resort &
Medan Ikan Bakar
Tambunan Rafflesia Hotel
Summer Suites Teega Suites Zen Garden Resort
188 Private Suites Suasana Private Suites TERENGGANU
The Reeds Hotel Nurbayu Chalet SARAWAK
Mokka Hotel MELAKA Chalet Yunie Hong Kong Suites
Capital O Midaris Hotel Swiss Garden Dalyla Inn Chalet Mayfair Hotel
Mio Boutique 788 Imperial Heritage Liwah Hotel
Hilton Garden Inn BayView Hotel Riverfront Inn
WP Hotel Hatten Hotel Melaka





Harga The VIP Pass: RM399 (6 malam)
Tempoh sah: 2 tahun
Tempoh penggunaan: 1 tahun



Untuk maklumat lanjut, layari:
THE VIP PASS
Website: https://getvippass.com/malaysia/


  Till then, Zayani Zulkiffli.

14 comments:

  1. Bestnya boleh check in kat senarai hotel2 yang menarik jugak tu. Bila la boleh bercuti dengan hati yang tenang ni.....tempat sis PKPD.....sedihnya....

    ReplyDelete
  2. Menarik nie. Boleh pecah2 la kan - semalam kat melaka, pastu ke johor, pastu ke perak agitu.
    Bila tu? Moga cepat la selesai Covid nie and kita semua boleh melancong.
    I nak balik Sarawak dulu!

    ReplyDelete
  3. Wahhh banyak hotel yang terlibat!! Nak booking lah sekali utk satu keluarga. Nanti lepas PKPD or COVID-19 pergi staycation 6 hari. Best gilerrr. Takda tarikh luput kan Zayani?

    ReplyDelete
  4. Okay, menarik sangat ni. Banyak hotel pulak tuh dalam list. Tak sabar pandemik COVID 19 di Malaysia turun cepat2, bolehlah travel semula. :)

    ReplyDelete
  5. rinduuuu nya nak travel. dapat staycation pun okay dah ni. tapi tunggu pkpd habis dulu. thanks sharing

    ReplyDelete
  6. Wow this is such a a great buy, its so worth it and so good. I will check out this pass.

    ReplyDelete
  7. Tawaran yang Menarik ...

    boleh la planning utk bercuti... tp... 1st pastikan dah ambik vaksin..
    mana a tau kot2 ada syarat tambahan dari pihak hotel kan...

    langkah pencegahan...

    ReplyDelete
  8. Ada dengar juga ttg VIP pass ni. Tawaran yg cukup menarik dgn validity 2 tahun.

    ReplyDelete
  9. Banyak juga hotel2 yang menarik untuk dicuba. Berbaloi sangat dengan harga yang dikenakan.

    ReplyDelete
  10. sekarang boleh tengok cuci mata je lah. nak travel pun tak boleh lagi even dah buka pun masih berisiko. tapi validity dia macam bagus kalau nak beli sebab boleh remain dua tahun kan?

    ReplyDelete
  11. Tak sabar nak pergi bercuti lps pkpp. Dan pakej dr vip pass ni agak berbaloi

    ReplyDelete
  12. woow...hope can travel freely again soon & will check out about this pass then. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  13. Kalau di Johor Suasana tu pernah stay,mmemang best.. nexttime bolehlah yee guna VIP Pass hehehe

    ReplyDelete
  14. Bestnya lahai. hope dapat jejakkan kaki ke sini. Harap covid cpt cpt berlalu huu nak jenjalan ni huu

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^

Followers