Saturday, June 2, 2018

Promo Ramadan Fish & Co: Sedap Feast For 2

Hai korang,

Amacam Ramadan korang yang dah melepasi minggu kedua ni? Selalu berbuka di rumah atau diluar? Macam saya, kalau takda apa-apa jemputan, memang masak atau beli lauk kat basar saja. Zaman sekarang ni, sekali pergi bazar nak beli makanan untuk berbuka pun pakai banyak duit.

Sebab tu saya tertarik dengan promo menu Ramadan dari Fish&Co. Bestnya promo menu ini, dengan harga RM65.90 sahaja, korang dah boleh dapat menu berbuka untuk 2 orang dengan seleksi pilihan 2 Fish n Chip, 2 Sup dan 2 Mocktail.


A Sedap Feast For Two: RM65.90

FISH & CHIPS

Pilihan Fish & Chip boleh pilih daripada 8 jenis menu hot selling disini daripada:

1. New York Fish & Chips -  Fish & Chips dengan keju parmesan dan sos butter lemon.

New York Fish & Chips

2. Swiss Fish & Chips - Fish & Chips dengan dalam dia diisi dengan mozza-oregani dan sos butter bawang putih dan lemon.

Swiss Fish & Chips

3. Danish Fish & Chips - Fish & Chips dengan isi campuran keju mozarella dan sedikit cili sekali dengan sos butter lemon.

4. The Best Fish & Chips

5. Salted Egg Fish & Chips - Fish & Chips yang direndam dalam telur masin. Bila potong, nampak telur tu, bila makan jangan cakap la rasa dia sedap macam mana. Paling saya suka sebab rasa dia yang unik dan rare. Memang kalau datang akan order yang ni.

Salted Egg Fish & Chips

6. Afrika Fish &  Chips - Unik sebab Fich &  Chips dia ada sos Peri-Peri.

7. Artic Fish & Chips - Signature asli cara makan ikan style orang di kawasan Utara Atlantik.

8. Malaysia Fish & Chips - Kalau dah Malaysia mestilah Fish & Chips unik dengan hidangan soa sambal asi lemak. Unik dah sedap, kata suami saya. Paling penting sambal dia pedas dan enak.

Malaysia Fish & Chips

SOUP

Soup of the Day diantara Fish Chowder Soup atau Mushroom Soup.

Mushroom Soup

MOCKTAIL

7 Mocktails pilihan daripada:

1. Lychee Mojito
2. Citrus Mojito
3. Passionfruit Mojito
4. Classic Mojito
5. Peach Rainbow
6. Limo Fizz
7. Citrus Granate

Dari kiri: Peach Rainbow, Citrus Granate.

Promo Sedap Feast For Two: 
16 Mei hingga 17 Jun 2018.

Jangan lupa dapatkan promosi Sedap Feast for Two yang mengandungi 2 pilihan Fish & Chips, 2 sup dan 2 mocktails di mana-mana Restoran Fish&Co.


Outlet Fish&Co. di Malaysia boleh didapati di: 
Paradigm Mall, 
The Mines Shopping Mall, 
Main Place, 
IOI City Mall,
Setapak Central,
Sunway Velocity Mall.

Website: http://www.fish-co.com.my/
Instagram: https://www.instagram.com/fishncomy/

Love,




19 comments:

  1. baru je makan semalam kat Fish & Co ioi city mall putrajaya, x tau pun ada promotion. sesampai je ada seat kosong then terus je order, sedap pun sedap

    ReplyDelete
  2. alaa kite tak makan ikan camne nih hahah tapi kan dorang punya sides memang sedap! tu tak dinafikan! hhehe nanti nak suruh member belikan lah

    ReplyDelete
  3. Bukan peminat fish n chip.. mybe x jumpe yg sedap lagi.. boleh try ni.. nmpak sedap.. manatau sedap btoi2.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..huhu. Ada kesempatan ni memang nak try menu fish&co mesti sedap2 belaka ni

    ReplyDelete
  5. Promo menu Ramadan dari Fish&Co bestnya semua ya. Murah pula hanya RM 65 sj sdh bisa nikmati menu Promo menu ini dengan menu tampilan foto yg nyam...nyam...

    ReplyDelete
  6. alamakkk...tengah lapar tengok post ni,sedapnyer lahai...harga pun berpatutan..bolehlah cuba yang kat cawangan ioi mall tu nanti

    ReplyDelete
  7. Mushroom soup tu menambat selera lah. Kalau peminat makanan barat tahu lah nak makan kat mana dah sekarang ni kan?. Kena masukkan Fish & Co dalam list Jalan Jalan Cari Makan. Hehe.

    ReplyDelete
  8. Oiiiiii, lamanya tak makan Fish & Co ni. Disebabkan ada catuan duit, maka ku ikat perut dari makan-makan benda yang mahal tapi seriously, dulu memang selalu makan Fish & Co dan menu dia mostly sedap dan puas hati, harga pun berpatutan wak :D

    ReplyDelete
  9. Lama dah tak masuk fish & Co ni..bukan tak suka tapi kat area rumah sis ni tak ada cawangan kat sini, kalau ada memang lama dah terjah, hidangan dia pun not bad jugak

    ReplyDelete
  10. mushroom soup nampak sedap, i terlupa nak attend fish and co ni, sebab we all tak sihat haritu hahahahha. tak pe la maybe next time... harga dia pun okay lah kalau portion besar cam tu tak de rasa cam rugi...

    ReplyDelete
  11. Sedapnya..teringat makan fish n chip.dekat fremantle hari tu...sedap jugak..ni kalau2 rindu nk mkan ni bokeh ke fish & co ni...thank awak intro kan tmpt ni

    ReplyDelete
  12. Lama dah x singgah ke Fish n co nie. Nanti nak terjah jugaklah utk try pakej nie. Harga boleh tahan berbaloi. But the food looks dry. Hopefully tak lah. Xper, at least ada mushroom soup. Buat basah tekak. Mesti sedap rasa dia

    ReplyDelete
  13. Tak pernah masuk Fish & Co. nih.. Banyak kali lalu tapi tak leenah singgah. Lepas nih boleh singgah. Nampak sedap Fish & Chip ni. Kalau seremban ada confirm pergi hari hari

    ReplyDelete
  14. dah lama giler x masuk fish&co..dulu sebulan sekali wajib datang makan..tapi sejak pindah shah alam tak rajin pi dah...set utk ramadhan ke ni ya..nampak menarik dan sedap

    ReplyDelete
  15. Huhu... lapar.. dan dan terklik gambar makanan kat sini.. dugaan bulan puasa awak nmpk gambar pun da rase mcm real

    ReplyDelete
  16. dah lama tak jejakkan kaki di fish & co ni. dulu pernah la beberapa kali berbuka kat sini. not bad la pakej dia

    ReplyDelete
  17. Sesuai dengan nama, memang nampak sedap pun menunya haha. Walaupun nampak agak simple

    ReplyDelete
  18. Dah lama tak makan kat sana, now they have promos and looks quite tempting. Perhaps I should dropby this weekend with my hb.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^